Producten / Diensten

Website ontwikkeling

Uw vraag wordt door ons snel en vakkundig omgezet in een goed functionerende website. Dankzij de ruime ervaring van Webexsite kunnen wij u helpen dit traject tot een goed resultaat te brengen.

Er zijn geen pasklare oplossingen. Websiteontwikkeling is een traject dat zich gaandeweg ontwikkelt. Webexsite kan u helpen om dit traject te sturen en een concreet product te realiseren.

Webexsite is er voor u onder anderen op het gebied van advies, realisatie, nazorg en beheer van een traject.

Vormgeving

Bij de vormgeving van de website is het belangrijk dat deze past bij uw organisatie. Steeds meer mensen gebruiken Internet als informatiebron. 
Een bezoek aan uw website zal de eerste beeldvorming over uw organisatie bepalen. Uw website is dus uw digitale visitekaartje.
De vormgeving die wij voorstellen voor uw website zal specifiek afgestemd zijn op uw organisatie en toegespitst worden op het doel van de website. Dit kan ook op basis van uw huisstijl zijn, die reeds aanwezig is.

Specifieke functies

Internet is een communicatie kanaal voor meer dan alleen het verspreiden van statische informatie. Webexsite heeft de expertise in huis om diverse applicaties voor een intranet, extranet of het internet te bouwen. Wij leveren ook maatwerk zoals enquete, vacature en  formulierdesign. Voor specifieke functies kunnen wij voor u een applicatie op maat ontwikkelen.

Onderhoud

Voor een optimaal resultaat kan uw website regelmatig aangepast worden.

Als er regelmatig iets nieuws is te lezen op uw website zullen bezoekers graag weerkomen op uw site. Om dit te realiseren zijn de juiste hulpmiddelen nodig. Webexsite kan deze hulpmiddelen leveren en het gebruik ervan ondersteunen zodat u hiermee zelfstandig verder kunt. Uiteraard is het ook mogelijk dat webexsite de aanpassingen voor u uitvoert.

Promotie materiaal en Drukwerk

U moet hier denken in de ruimste zin van de woorden. Alles is mogelijk op het gebied van ontwerp en realisatie. Van het bedrukken van usb sticks voor uw medewerker tot drukwerk in de vorm van flyers, affiches en visite kaartjes.

 

   

KvK nr.: 08151140
Btw nr.: in aanvraag